swap_horizontal_circle

Releasing av Tesla

Många är så förtjusta i sin Tesla, att när leasingperioden är slut så vill de ändå fortsätta köra vidare i den. En nackdel med att göra det är att om man inte träffar ett nytt avtal med sitt leasingbolag, så fortsätter det gamla avtalet att löpa på, men ofta med sämre villkor. Till exempel kan man få sämre ränta, och amorteringen fortsätter i samma takt trots att bilen minskar i värde klart långsammare när den är äldre, vilket kan påverka företagets likviditet negativt i onödan. Det är inte alltid leasingbolagen tillåter att man helt enkelt ändrar parametrarna på en befintlig leasing.

Lösningen på detta är att lägga upp en ny leasing, att så att säga re-leasa sin egen bil. Då kan man välja restvärde fritt och på en nivå som rimligt motsvarar den värdeminskning man förväntar sig under perioden, och få de villkor man vill.

Teslakalkylen samarbetar med TeslaLeasing som erbjuder tjänsten releasing för Teslor. Det är en smidig affär som kan göras på distans och signeras med Mobilt BankID. Dessutom får man ett års förlängd garanti på köpet om nybilsgarantin gått ut. Läs mer om tjänsten hos TeslaLeasing. Tjänsten kostar 9995 kr exkl moms.

Om du kontaktar TeslaLeasing via kontaktformuläret nedan får du dessutom en procentenhets rabatt på räntan, genom vårt samarbete.